Meer resultaten voor bleken

   
 
bleken
 
Een stralend witte glimlach door je tanden te bleken: hoe werkt dat nu echt? Style Nina HLN.
Om die kleur te behouden moet ik om de 6 maanden een nachtje of drie opnieuw bleken, maar dat heb ik graag voor over. En het zou zo maar even kunnen dat u bij de volgende tandpastareclame niet de hagelwitte tanden van Shakira maar ondergetekende op uw scherm ziet. Wij lieten onze tanden bleken bij tandarts Luc Vanderborght.
Bleken tanden Wikipedia.
Methoden bewerken brontekst bewerken. Men kan tanden thuis bleken, maar het ook laten doen in de tandartspraktijk. Thuis bleken home bleaching kan op basis van vernis, kleefstrip of gel. Het mooiste gaat het echter in een bleeklepeltje dat via de tandarts gemaakt is en precies om de tanden past.
azenda.com.
The Sponsored Listings displayed above are served automatically by a third party. Neither the service provider nor the domain owner maintain any relationship with the advertisers. In case of trademark issues please contact the domain owner directly contact information can be found in whois.
Bleken van verkleurde tanden gezondheid.be.
Het bleken van binnenuit bij een verkleurde dode tand en het bleken van buitenaf bij een verkleurde levende tand. Afhankelijk van de aard van de verkleuring zal de tandarts een bepaalde methode of een combinatie van methoden toepassen. Bleken van dode tanden.
Bleken Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Bleken of met Bleken in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Bleken inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Bleken en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons